Gerovital producten

Bij Ana’s Beauty Help Service wordt gewerkt met:

 

-Gerovital H3 evolution:
Anti-aging cosmetic treatment serie.
Serie producten voor dames en heren voorbij de 45 jaar waarbij de huid meer getekend is door complexe problemen. Dit kan door de zon komen maar ook door een lagere productie van oestrogeen rond de menopauze. Deze H3 evolution huidverzorging hersteld en regenereert de huid cellen waardoor de huid er weer vitaal, fris, voller, intensief gehydrateerd en stevig uit gaat zien. Kuurproducten.

 

-GEROVITAL H3 CLASSIC:  ANTI-AGING SKIN CARE ORRIGINAL GEROVITAL SINCE 1967. HET EERSTE ANTI-VEROUDERINGS MERK IN DE WERELD. OP EEN VEILIGE NATUURLIJKE MANIER DE HUIDVEROUDERING VERTRAGEN.

Deze serie is speciaal ontwikkelt voor de oudere, zeer droge ,mature en gedehydrateerde  huid.  Het bevat het Anti-Aging Compex Hyaluronic
Acid, botanische (planten) extracten en Vitamine E. Liftende Hydraterende en voedende werking. Probleemoplossend!

-Aslavital: 100% Natural Clay. Organic Goj Berry Extract.

Een complete serie huidverzorging voor de gevoelige huid. Producten zijn Hypoallergeen, zonder Parabenen.
Producten werken verzachtend op de huid door de Calendula, Avocado, Sheea Butter, Natural Oils. Bevat Collageen en Elastine.

 

-Gerovital H3 Derma+:  Hypo-Allergeen, Parfum vrij, zonder Parabenen, intesief Dermatologisch getest omdat deze serie voor de
probleemhuid bedoelt is.

Met deze serie huidverzorgings producten kan een probleem huid herstellen. Zoals bij een  Couperose Huid, Acné Huid, ondersteunend bij eczeem/psoriasis, en herstellend bij andere huidirritaties. In de serie zit ook een zonneserie en hoofhuid en haarverzorgingsserie.

 

-Gerovital H3 Retinol:
Vanaf de leeftijd van 25 jaar te gebruiken. Voor tussendoor of als huid hesteld is. Heeft in de serie een Anti-Wrinkle oogcream en 2 soorten creams beschermend en regenererend. Retinol maakt de huidstructuur gladder bij littekens en maakt de poriestructuur fijner. Tevens liftende en anti-Wrinkle werking, preventief. Door de vitamine A en E worden rimpels verzacht. Bevat ook verschillende plantenextracten met specifieke werking. Die ingrediënten maken ook de huid sterker met kalmerende werking.

 

-Gerovital Plant Stop Acné Serie:
De Anti-Acné planten extracten hebben een adstringerende, ant-septische maar ook kalmerende en herstellende werking op de huid.

 

ALLE PRODUCTEN UIT DE GEROVITAL SERIES HEBBEN EEN VOCHTREGULERENDE, REGENERERENDE EN KALMERENDE WERKING.
EERST HET HUIDPROBLEEM OPLOSSEN  EN DAN HUID VERFRAAIEN EN VERBETEREN! DAN KAN ER TIJDENS GEBRUIK VAN PRODUKTEN ALTIJD AFGEWISSELD WORDEN!

  

 

 

 


  

© 2015 - 2022 Ana's Beauty Help Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel